ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνάντηση γονέων ενόψει της νέας περιόδου

Συνάντηση των γονέων όσων αναμένεται να συμμετάσχουν στην ομάδα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν, συγκάλεσε ο Ερασιτέχνης.

Συνάντηση γονέων ενόψει της νέας περιόδου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. καλεί τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας Τοξοβολίας καθώς και γονείς παιδιών που σκέπτονται να ασχοληθούν με το άθλημα σε συνάντηση ενημέρωσης. Την Παρασκευή (5/9, 18.00). Στη συγκέντρωση γονέων ο νέος προπονητής Τοξοβολίας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους στόχους της νέας σεζόν 2014-2015.

Στη συνάντηση θα παρίστανται και οι έφοροι του τμήματος για να λύσουν κάθε απορία των παρευρισκόμενων. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Θύρα 2».

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.