ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ενσωματώνεται και η Πατσέκο

Αύριο Δευτέρα (8/9) φτάνει στην Ελλάδα η Σοριάνα Πατσέκο και από την Τρίτη ενσωματώνεται στις προπονήσεις της ομάδας. Ξεκινούν τα φιλικά για τα «φίνα κορίτσια».

Ενσωματώνεται και η Πατσέκο

Με την έλευση της Πατσέκο αύριο, ο Γιώργος Ρούσης θα έχει πλέον συμπληρωμένο το πάζλ της ομάδας, για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο εμπεριέχει πολλά φιλικά.

Οι «πράσινες» σήμερα απολαμβάνουν το ρεπό τους και από αύριο ρίχνονται ξανά στη «μάχη» των διπλών προπονήσεων, σε γήπεδο και γυμναστήριο.

Επίσης ξεκινούν και τα φιλικά για το «τριφύλλι», αρχής γενομένης από το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, όπου η ομάδα του Γιώργου Ρούση θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη εκτός έδρας, ενώ την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου θα παίξει στα Μεσόγεια με το Μαρκόπουλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.