ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εύκολη επικράτηση, πολλά τα συμπεράσματα…

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ με 76-51, με τον Ιβάνοβιτς να δίνει χρόνο σε πολλούς νέους παίκτες. Απόντες Διαμαντίδης, Φώτσης.

 Εύκολη επικράτηση, πολλά τα συμπεράσματα…

Με νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, επί του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δοκίμασε πρόσωπα και πράγματα, είδε πράγματα που ήθελε και άλλα που δεν… ήθελε, ωστόσο ο χρόνος σε αυτόν τον Παναθηναϊκό είναι σύμμαχος, καθώς τα πολλά νέα πρόσωπα, χρειάζονται κάμποσο καιρό ακόμα για να βρουν ομοιογένεια και ρυθμό.

Από αύριο το απόγευμα οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ για προπόνηση.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 36.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Αντώνης Φώτσης παρακολούθησαν το παιχνίδι από τον πάγκο της ομάδας και συνεχίζουν θεραπεία για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.