Μπάσκετ

Η ώρα του «μονταρίσματος»

Η ώρα του «μονταρίσματος»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με τα φιλικά να είναι προ των πυλών ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Οι νταμπλούχοι αυτή την εβδομάδα θα συμμετάσχουν  στο πρώτο φιλικό τουρνουά (12-14/9) που θα γίνει στο Στρασβούργο. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Στρασμπούρ, Μπάγερν (αντίπαλος και στον όμιλο της Euroleague) και Ερυθρό Αστέρα.

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου το τριφύλλι θα πάει στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά προς τιμή του Νίκου Γκάλη.

Το ταξίδι θα συνεχιστεί με προορισμό το Κάουνας (27-28 Σεπτεμβρίου) όπου ο Παναθηναϊκός θα παρευρεθεί στο τουρνουά της Ζαλγκίρις για την συμπλήρωση 70 ετών από την ίδρυση της.

Το τελευταίο τουρνουά θα είναι στις αρχές Οκτωβρίου (4-5/10) στη Μόσχα, καθώς το Τριφύλλι θα είναι στο “Gomelsky Cup” που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό καθώς η ομάδα τρεις μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου στην έναρξη ουσιαστικά της αγωνιστικής σεζόν.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ