ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαρμαράς: «Δυναμικά και οργανωμένα»

Ο προπονητής των τμημάτων ράγκμπι των πρασίνων, Πάνος Μαρμαράς, σε δηλώσεις του τόνισε ότι το γυναικείο ράγκμπι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Μαρμαράς: «Δυναμικά και οργανωμένα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Πράσινη»:

«Ξεκινάμε δυναμικά και πιο οργανωμένα από ποτέ. Η γυναικεία ομάδα ράγκμπι έχει φτάσει στις 11 αθλήτριες φέτος και αναμένεται να φτάσουν τις 15 μέχρι το τέλος του χρόνου. Πέρσι παίξαμε τρία παιχνίδια πολύ δυναμικά με μαχητική ψυχή!

Κοιτάμε να συνεχίσουμε να είμαστε αήττητοι φέτος. Μάλλον θα φτιάξουν γυναικεία ομάδα οι Σπαρτιάτες, οπότε θα έχουμε κανονική σεζόν στις γυναίκες φέτος και θα παίξουμε τουλάχιστον 8 αγώνες. Τον Ιανουάριο έχω προσκαλέσει δύο αθλήτριες από τον Καναδά που θα έρθουν να ενισχύσουν το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ θέλοντας να προσελκύσει νέους και νέες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα ο προπονητής των κοριτσιών και αθλητής της ανδρικής ομάδας ράγκμπι, σημείωσε: «Όπως και πέρσι έτσι και φέτος προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει να δοκιμάσει το συναρπαστικό αυτό άθλημα στις προπονήσεις που κάνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.