ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πόλο

«Πράσινος» ο Καλογεράκος

Μονοετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Παντελής Καλογεράκος.

«Πράσινος» ο Καλογεράκος

Ο πολίστας που είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός κάλυπτε απόλυτα τις φιλοδοξίες του γι’ αυτό και συμφώνησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου, Παντελή Καλογεράκου (γεν. 7/7/96), ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι.

Ο νεοαποκτηθείς περιφερειακός, διεθνής με την εθνική Νέων Ανδρών, πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Α.Ν.Ο.Γλυφάδας ενώ κατέκτησε ως πρωτοεμφανιζόμενος τον τίτλο «Rookie of the Year» στο Έπαθλο Νovasports.

Ο ταλαντούχος πολίστας στις πρώτες του δηλώσεις στο panathinaikos1908.gr, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα φάση που μπαίνει η καριέρα μου. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από την αρχή με έκαναν να αισθανθώ οικεία στο σωματείο. Από τη μεριά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας και για να τιμήσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν να πλαισιώσω το ρόστερ» ενώ κατέληξε: «Ένας από τους λόγους που συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό είναι ότι καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες μου, οι οποίες είναι διάκριση στην Ελλάδα, δηλαδή να συμμετάσχουμε σε τουλάχιστον έναν τελικό -αν όχι και τους δυο- και να καταφέρουμε να πάμε τον Παναθηναϊκό ένα βήμα πιο πέρα από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.