ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν προλαβαίνει ο Σχάαρς

Στις προπονήσεις της Αιντχόβεν επέστρεψε ο Στάιν Σχάαρς, όμως δύσκολα θα προλάβει τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δεν προλαβαίνει ο Σχάαρς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Telegraaf» και με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του ολλανδικού συλλόγου, ο έμπειρος Ολλανδός μέσος θα επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστική δράση σε περίπου δύο μήνες, παρά την επιστροφή του στις προπονήσεις της αντιπάλου του Παναθηναϊκού για τους ομίλους του Europa League.

«Είναι ένα ακόμη βήμα της αποκατάστασης του τραυματισμού του. ήταν πολύ θετικό για τον ίδιο τον παίκτη που επέστρεψε στις προπονήσεις και πάτησε χορτάρι. Ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα προπονήσεων που έχει και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό», δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας του Αϊντχόφεν στους εκπροσώπους του ολλανδικού Τύπου.

Ο Σχάαρς θυμίζουμε είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό τον περασμένο Μάιο και το γεγονός είχε σαν συνέπεια να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Έτσι παρά την επιστροφή του στις προπονήσεις είναι σχεδόν απίθανο να είναι έτοιμος για τα ματς κόντρα στο «τριφύλλι» στις 23/10, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για το ματς της Λεωφόρου στις 06/11.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.