ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διπλή εκπροσώπηση στη European Club Association

Δύο στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπούν το σύλλογο στη Γενική Συνέλευση του European Club Association.

Διπλή εκπροσώπηση στη European Club Association

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι παρόν στη Γενική Συνέλευση του European Club Association, έχοντας δυο εκπροσώπους.

Συγκεκριμένα το τριφύλλι εκπροσωπείται από το γενικό διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο και τη Νομική Σύμβουλο του Αθηνά Μπαλωμένου.

Το European Club Association ιδρύθηκε το 2008 και τα κεντρικά γραφεία του βρίσκονται στη Νιόν της Ελβετίας με σκοπό να προστατεύει και να προωθεί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά είναι η Ένωση που διαδέχθηκε τη G-14, φροντίζοντας να διασφαλίσει τα δικαιώματα όλων των ευρωπαϊκών ομάδων και απαριθμεί 214 μέλη.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ πρόεδρος του European Club Association είναι ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.