ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Υπερήφανοι για την προσπάθεια μας»

Ο Τάσος Λαγός σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό των Ελπίδων τόνισε ότι είναι υπερήφανος για την προσπάθεια που έκανε αυτός αλλά και οι συμπαίκτες του.

Λαγός: «Υπερήφανοι για την προσπάθεια μας»

Αναλυτικά:

«Σήμερα φάνηκε γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα αθλήματα που αγαπάει ο κόσμος. Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθειά μας. Είμαστε υπερήφανοι για ό,τι κάναμε και είναι κρίμα που μείναμε έξω.

Κάναμε μια φοβερή προσπάθεια. Γεμίσαμε με εμπειρίες και ωριμάσαμε ποδοσφαιρικά. Μείναμε έξω στις λεπτομέρειες, αλλά ίσως αυτό αποδειχθεί ένα πολύ καλό μάθημα για το μέλλον. Ίσως μας κόστισαν μερικά λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια. Ένας βαθμός ας πούμε που θα μπορούσαμε να πάρουμε.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αφού δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο σήμερα κόντρα στην Πολωνία, αλλά και γενικά στην διοργάνωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.