ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεργασία Π.Α.Ο.-Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταυρόπουλος με έδρα την Καλλιθέα παρέχει έκπτωση σε όλα τα μέλη και τους αθλητές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έκπτωση 50% στα δίδακτρα του σχολικού έτους 2014-2015 για όλες τις ξένες γλώσσες. Η έκπτωση θα λαμβάνεται μόνο με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή αθλητή του Συλλόγου αντίστοιχα.

Συνεργασία Π.Α.Ο.-Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Λίγα λόγια για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Tο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταυρόπουλος ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1993 στην Καλλιθέα με σκοπό όχι μόνο τη διδασκαλία ξένων γλωσσών αλλά και τη μετάδοση της ευρωπαϊκής ιστορίας και γενικότερα του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Το Κέντρο βασίζεται στην ανθρωποκεντρική ιδέα, όπου το επίκεντρο είναι ο μαθητής. Στόχος του είναι η κατάρτιση των μαθητών στα διεθνή πρότυπα, ήθη και έθιμα για μία πιο εύκολη μετάβαση στο ευρωπαϊκό χώρο για σπουδές ή για επαγγελματικές δραστηριότητες.

Η συνέπεια στους στόχους του και ο επαγγελματισμός που το διέπει ως προς την εκμάθηση των ξένων γλωσσών είναι το βασικό στέλεχος της προσπάθειάς του. Το υψηλό επίπεδο γνώσεων επιτυγχάνεται από εκλεκτούς καθηγητές, απόφοιτους Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, οι οποίοι διδάσκουν με συνέπεια και επαγγελματισμό με γνώμονα πάντοτε την αλληλοεπίδραση των εκάστοτε πολιτισμών. Με πρωτοποριακές μεθόδους πχ. Suggestopädie αλλά και με την βοήθεια των νέων ψηφιακών μέσων εξασφαλίζεται η επιτυχία στα πτυχία όλων των πιστοποιημένων φορέων καθώς και η εισαγωγή στα ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια. Το άνετο περιβάλλον, η δανειστική βιβλιοθήκη, τα εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό, καθώς και τα ολιγομελή τμήματα ίδιου επιπέδου και ηλικίας συμβάλουν στην ολοκληρωμένη εκμάθηση των ξένων γλωσσών.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταυρόπουλος Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-9407389 / 6936604069 www.stavropoulos-school.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.