ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ασημένιος» ο Κωνσταντόπουλος

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο τοξοβόλος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανοικτού χώρου.

«Ασημένιος» ο Κωνσταντόπουλος

Ο αθλητής του «τριφυλλιού» συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων ανοιχτού χώρου που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Φανερά ενθουσιασμένος μετά την κατάκτηση του μεταλλίου, ο Κωνσταντόπουλος, τόνισε: «Θα έρθουν κι άλλα μετάλλια και σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο»!

Παράλληλα η Μαρία Μερμέλα και αυτή με τη σειρά της, κατάφερε μια μεγάλη επίδοση, καθώς κατέλαβε την 4η θέση με μόλις ένα πόντο διαφορά από την 3η, δείχνοντας ότι το μέλλον της ανήκει.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.