ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας»

Ευχαριστημένος έμεινε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς από την προσπάθεια των παικτών του στον αγώνα με την Μπάγερν, ωστόσο τόνισε ότι τους περιμένει σκληρή δουλειά ακόμα.

«Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επεσήμανε ότι έγινε καλή δουλειά και στα τέσσερα δεκάλεπτα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Στραμπούρ.

Όπως υποστήριξε υπάρχει δρόμος μέχρι η ομάδα να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Σε αυτό το ματς αποδώσαμε καλά για τέσσερα δεκάλεπτα και αυτό είναι σημαντικό. Είχαμε ένταση, ήμασταν επιθετικοί και δείξαμε χαρακτήρα. Στην άμυνα αποδώσαμε αρκετά καλά, ωστόσο, μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Έχουμε μπροστά μας μακρύ δρόμο ακόμη και μας περιμένει σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο», ανέφερε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μαυροβούνιος προπονητής θα μεταβεί στην Βαρκελώνη, ώστε να διευθετήσει μία προσωπική του υπόθεση. H επόμενη προπόνηση για τους παίκτες έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης (17/9).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.