ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έξαλλος με Τριτσώνη ο Λαγός

Με τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης με την Καλλονή, τα είχε ο Τάσος Λαγός, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα: «Κάθε χρόνο και χειρότερα».

Έξαλλος με Τριτσώνη ο Λαγός

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Nova αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στη Μυτιλήνη, βάζοντας τα με τον διαιτητή Τριτσώνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν δεχτείς το γκολ, ιδίως εκτός έδρας και με τέτοιες ομάδες, είδατε τι συνέβη εκτός έδρας. Πέφτανε κάτω, έκαναν όλο καθυστερήσεις, θέατρο για χτύπημα… Νομίζω πως όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν. Ολο λέμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερα. Δεν γίνεται να πέφτουν όλη την ώρα κάτω, να κάνουν καθυστερήσεις, να κάνουν θέατρο και ο διαιτητής να κάθεται έτσι και να μην κάνει τίποτα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας τους βγάζει κάρτα και ας είναι δεύτερη. Δεν το κατάλαβα. Δηλαδή όταν εμείς κερδίζουμε και είμαστε στη Λεωφόρο ή όπου αλλού και αν είμαστε, θα κάνουμε αυτά τα πράγματα; Θα καθίσουμε να κάνουμε καθυστέρηση; Ας μας βγάλει κάρτα και εμάς ο διαιτητής. Οι πιο πολλοί παίκτες σήμερα είχαν κάρτα, έκαναν καθυστέρηση και ο διαιτητής δεν έβγαζε δεύτερη κίτρινη. Τι να πω…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.