ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Διαπραγματευόμαστε νέο συμβόλαιο…»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποκάλυψε στην ιστοσελίδα jutarnji.hr, ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, για νέο τριετές συμβόλαιο.

«Διαπραγματευόμαστε νέο συμβόλαιο…»

Ο Κροάτης αμυντικός, ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες του «τριφυλλιού» στο ξεκίνημα της σεζόν, μίλησε στην ιστοσελίδα jutarnji.hr για την μη κλήση του στην Εθνική Κροατίας, τονίζοντας ότι έμεινε έκπληκτός από την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Σίφο»:

«Είμαι έκπληκτος επειδή δεν κλήθηκα στην Εθνική ομάδα και νιώθω μεγάλη έκπληξη γιατί ο προπονητής δεν επικοινώνησε μαζί μου για να με ενημερώσει. Πέρασα πολλά χρόνια στην Εθνική ομάδα, πήρα μέρος σε μεγάλα τουρνουά όπως το Euro και το Μουντιάλ, οπότε θα ήταν ωραίο να μου μιλήσει ο προπονητής και να μου έλεγε κάτι. Αυτό μόνο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εννοείται πως ο προπονητής έχει το δικαίωμα να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές τους οποίους χρειάζεται. Δεν είμαι θυμωμένος ή απογοητευμένος. Κανένας δεν έχει τη δικαιοδοσία να κάνει υποδείξεις στον προπονητή. Αλλά εγώ αισθάνθηκα έκπληκτος για δύο λόγους. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο προπονητής μου μίλησε και εκθείασε τον επαγγελματισμό μου.

Ο άλλος λόγος είναι ότι παίζω βασικός στον Παναθηναϊκό και πραγματοποιώ μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα μου. Η διοίκηση θέλει να υπογράψω νέο τριετές συμβόλαιο και βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Αισθάνομαι εξαιρετικά, όλα πηγαίνουν κατ’ ευχή. Για αυτό ένιωσα έκπληξη όταν έμαθα ότι δεν κλήθηκα για τα παιχνίδια με την Κύπρο και τη Μάλτα.

Ελπίζω ότι δεν θα θεωρήσει κανείς τα λεγόμενα μου ως πίεση ή οτιδήποτε άλλο. Ούτε θέλω να πιέσω. Δεν παραπονιέμαι, ούτε κατηγορώ κανένα, ούτε σκέφτομαι αρνητικά για κάποιον, απλώς αναφέρω την έκπληξη μου για το κόψιμο μου από την Εθνική ομάδα μετά από εφτά χρόνια, ενώ βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση.

Έπαιξα 90 λεπτά στα δύο παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης για το Champions League, με τη Μίντιλαντ για το Europa League και δύο ματς στο πρωτάθλημα με το Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο. Έξι παιχνίδια, σε όλα ήμουν πολύ καλός. Λοιπόν, δεν ξέρω τι άλλο να πω για το θέμα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και τώρα περιμένουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Στον όμιλο είμαστε με την Αϊντχόβεν, την Ντινάμο Μόσχας και την Εστορίλ.

Δεν ξέρω τι να περιμένω, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι πάντα διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα. Εάν ο προπονητής με χρειάζεται, θα με καλέσει. Εάν δεν με χρειάζεται, δεν θα με καλέσει. Δεν υπάρχει λόγος να ξεχάσω την ομάδα, θα παίζω καλά και τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον προπονητή. Θα δούμε τι θα γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.