ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παλέψαμε…»

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό, ο Θανάσης Ντίνας.

«Παλέψαμε…»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού που πέτυχε το γκολ των «πρασίνων» σε δηλώσεις του στην κάμερα του ANT1 υποστήριξε ότι έγινε προσπάθεια από τους παίκτες ενώ έδωσε το σύνθημα για νίκη στην Πορτογαλία επί της Εστορίλ.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΑΝΤ1:

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πάντα θα είναι εδώ να μας χειροκροτάει, πάντα θα είναι μαζί μας. Έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα σήμερα, το παλέψαμε μετά το 2-1 αλλά δε τα καταφέραμε».

Για το τι δεν πήγε καλά: «Είχαμε μια τακτική την ακολουθήσαμε μείναμε πίσω στο σκορ από δυο στατικές φάσεις. Παλέψαμε για να γυρίσουμε το ματς, αλλά δε τα καταφέραμε».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Εστορίλ: «Δεν μπορούμε να κάνουμε δεύτερη συνεχόμενη ήττα αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.