ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσερτσέσοφ: «Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή»

Στο γεγονός ότι η ομάδα είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Τσερτσέσοφ: «Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή»

Ο προπονητής της Ντιναμό Μόσχας στην Συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα ενώ τόνισε ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε το χρονικό σημείο που μπήκαν τα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ:

Για το παιχνίδι:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.144 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήμασταν τακτικά έτοιμοι και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή. Κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, αλλά κάποιες στιγμές αδρανήσαμε και δώσαμε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας απειλήσει. Ωστόσο γρήγορα συνήλθαμε και ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του αγώνα. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση το χρονικό σημείο που σκοράραμε. Μετά το δεύτερο γκολ πέσαμε λίγο και επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να ανέβει και να παίξει με πάθος, αλλά με την απόδοσή μας στην συνέχεια τους αφαιρέσαμε αυτό το πάθος».

Για τη χρησιμοποίηση του δεύτερου τερματοφύλακα και τις απουσίες στο κέντρο:

«Δίνω ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά και αυτός που επέλεξα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δίνουμε έμφαση στην ομάδα και το σύνολο, όχι τα άτομα. Δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα, αλλά στην ομάδα. Είχαμε απουσίες. Αλλά είχαμε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Μπορεί να έλειπε ο βασικός οργανωτής, αλλά αυτοί που αγωνίστηκαν κάλυψαν τα κενά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.