ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουράνι: «Εξαιρετική ατμόσφαιρα»

Ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Κέβιν Κουράνι.

Κουράνι: «Εξαιρετική ατμόσφαιρα»

Ο επιθετικός της ρώσικης ομάδας επεσήμανε ότι η ομάδα του πέτυχε το στόχο της ενώ έκανε λόγο για πίεση του Παναθηναϊκού όταν μείωσε το σκορ.

«Ήταν δυνατό παιχνίδι. Τα πρώτα 65λεπτά παίξαμε πολύ καλά. Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός με το γκολ που πέτυχε ανέβασε την απόδοσή του και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και μας πίεσε. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό ζητούσαμε να κάνουμε μια καλή αρχή με νίκη», ανέφερε αρχικά.

Τέλος, σχολίασε για την ατμόσφαιρα των οπαδών του Παναθηναϊκού: «Ήταν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Εμάς δεν μας επηρέασε καθόλου, παρά τον έντονο θόρυβο. Κάναμε τη δουλειά μας όπως έπρεπε και πήραμε τη νίκη».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.