Ποδόσφαιρο

«Η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια…»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο τόνισε ότι οι πράσινοι θα βελτιώνονται συνεχώς όπως πέρυσι.

Η ήττα από τη Ντιναμό αντιμετωπίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία από τους «πράσινους», οι οποίοι τονίζουν ότι ότι έχασαν από μία ανώτερη ομάδα και προκύπτον διάφορα στοιχεία από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δηλαδή, η αντίδραση της ομάδας μετά το 0-2, η πολύ καλή εμφάνιση του Δώνη και του Ντίνα.

Ο Αναστασίου είπε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι «η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια, όπως έγινε και πέρυσι». Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πιστεύει ότι χρειάζεται καλή ψυχολογία στην ομάδα και αυτό έρχεται μόνο με τις νίκες.

Από την πλευρά του, ο Αλαφούζος προβληματίζεται και εκείνος – όπως και ο προπονητής – από τα αρνητικά αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι σιγουριά πως θα αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση και σύντομα θα δουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Παράλληλα, γίνεται ήδη μία προεργασία εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για να ενισχυθεί, καθώς υπάρχει μία σκέψη για το αν έπρεπε να γίνουν κάποιες προσθήκες το καλοκαίρι.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τη SportDay, ο Τάκης Φύσσας έχει προγραμματίσει να φύγει στο τέλος Σεπτεμβρίου, για να πάει στη Γερμανία για επαφές για συνεργασίες σε διοικητικό επίπεδο ή και σε μεταγραφές με συλλόγους, όπως η Λεβερκούζεν και η Μπάγερν Μονάχου.

Exit mobile version