ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι μικροί μαγνητίζουν

Η Λεωφόρος έχει γίνει φιλόξενη στους σκάουτερ που από πέρσι έχουν αναλάβει εργολαβία την ακτινογράφηση των πράσινων πιτσιρικάδων.

Οι μικροί μαγνητίζουν

Σκάουτερ της Άρσεναλ βρέθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον Κοκόριν της Ντιναμό έχοντας στραμμένα τα μάτια του και στο Νίκο Καρέλη του οποίου η πρόοδος είναι αναμφισβήτητη. Εκεί που πέρσι τέτοια εποχή ο κόσμος δυσανασχετούσε, βλέποντας ΚΑΘΕ σουτ που έκανε ο μικρός να φεύγει εκτός… Λεωφόρου (βέβαια το παλικάρι έπρεπε ν’ αντιμετωπίσει τους πολλούς μήνες αγωνιστικής απραξίας του και να μάθει ν’ αγωνίζεται ως σέντερ-φορ), η ωρίμανση, τα γκολ με την εθνική Ελπίδων κι η αναβάθμισή του στο rotation του ΠΑΟ (που έχει καλό όνομα στο εξωτερικό) τον έβαλαν για τα καλά στο πλάνο των ξένων.

Οι τελευταίοι έχουν μυριστεί «ψητό», μαθαίνοντας για τα «φυντάνια» που προωθεί η ομάδα και συχνά-πυκνά επισκέπτονται τα μέρη μας. Ακόμα και πέρσι το φθινόπωρο όταν το κλαμπ πάσχιζε να βρει χημεία κι οι χαμένοι πόντοι ήταν στην ημερήσια διάταξη οι κυνηγοί ταλέντων είχαν εντυπωσιαστεί ήδη από Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο (άνθρωποι της Βέρντερ τον τσέκαραν στον αγώνα με τον Πανθρακικό), Λαγό (φορτσάτο ξεκίνημά με τον ΠΑΟ να τον καλεί τέλη Σεπτέμβρη για διαπραγματεύσεις  νέου συμβολαίου), Ρισβάνη (το Αννόβερο ξετρελάθηκε μαζί του στο «αιώνιο» ντέρμπι).

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (όπως κι αυτά των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων) αποτελούν μαγνήτη για τους αλλοδαπούς που την Πέμπτη σίγουρα θα κύκλωσαν τα ονόματα Δώνη, Κλωναρίδη στα μπλοκάκια τους.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.