ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Γεμάτος» Σεπτέμβρης

Όπως πέρσι έτσι και φέτος το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού δεν σε αφήνει ούτε μια στιγμή να... πλήξεις!

«Γεμάτος» Σεπτέμβρης

Όπως πέρσι το τέλος του καλοκαιριού κι η είσοδος του Σεπτέμβρη είναι.. ταραγμένες περίοδοι για τον Παναθηναϊκό. Ο αποκλεισμός από τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τραυματισμός του Μπεργκ, οι χαμένοι πόντοι με Λεβαδειακό, Καλλονή, η «εξαφάνιση» Μπούι, Στιλ, Μπούρμπου, Μπερίσα, ο μη ικανοποιητικός βαθμός ετοιμότητας του Πέτριτς, το ντεφορμάρισμα του Κουτρουμπή, το ντόμινο στο βασικό σχήμα (με τον Μέντες να οπισθοχωρεί, αφήνοντας μόνο κι έρημο τον Λαγό στον άξονα) έχουν… παραγεμίσει την ατζέντα του Αναστασίου.

Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, επίσης, δεν υπήρχε μέρα που να πλήξουμε! «Κόλαση» στη Λεωφόρο με ιπτάμενα αντικείμενα στα ματς με Λάτσιο, Παναιτωλικό, Βέροια, «πέσιμο» στον Νταμπίζα από οπαδούς, φιλική ήττα από την Παναχαϊκή της Β εθνικής, μήνυση ΕΠΟ στον ΣΚΑΪ (δηλαδή στον Αλαφούζο) για το «Παράγκα και όραμα», αδυναμία πώλησης Βελάσκες, Πίντο, Κουίνσι, Τοτσέ που… ξέμειναν, σενάρια για αλλαγή Αναστασίου με Δώνη μετά το 1-1 στα Περιβόλια, περιθωριοποίηση Μπαϊράμι, απίστευτο ντεφορμάρισμα Ζέκα, πυρπόληση του βαν της NOVA στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.