ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρεις έξω, τρεις μέσα

«Μαύρος», Σλότερ, Νέλσον δεν παίζουν με ΤΣΣΚΑ αλλά Παππάς, Μπατίστα θα αναλάβουν τους ρόλους τους, κάνοντας γερή πρόβα-τζενεράλε ενόψει ΟΣΦΠ.

Τρεις έξω, τρεις μέσα

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Έι Τζέι Σλότερ, Μάρκους Νέλσον (οι βασικοί στο «5», στο «2» και στο «1» φέτος) θα δουν με πολιτικά το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ (η καλύτερη πρόβα-τζενεράλε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο), μεγαλώνοντας τον πονοκέφαλο του Ιβάνοβιτς που δεν θέλει να σκέφτεται ήττα στο πρώτο του εν Ελλάδι μεγάλο ματς.

Τουλάχιστον ο κόουτς χαμογελά από τις καλές εμφανίσεις Παππά, Μπατίστα στο τουρνουά Μιλούζ (που μπορούν να πάρουν τις θέσεις των παραπάνω), ενώ υπάρχει πάντα κι η «σταθερά» Διαμαντίδης με δεκαετή καταλυτική παρουσία στα ντέρμπι με τον «αιώνιο».

Όχι ότι λείπουν τα προβλήματα απέναντι, αφού Παπαπέτρου, Ντάρντεν δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι κι ο Μπαρτζώκας έχει μόνο τον Ματ Λοτζέσκι να βασιστεί στο «3».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.