ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Να δουλέψω για να γίνω καλύτερος»

Να γίνει καλύτερος παίκτης μέσα από την δουλειά θέλει ο Λευτέρης Μποχωρίδης σύμφωνα με δηλώσεις του.

Μποχωρίδης: «Να δουλέψω για να γίνω καλύτερος»

Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και υποστήριξε ότι έγινε ένας καλός αγώνας ενώ είπε ότι το νικητήριο καλάθι της ΤΣΣΚΑ ήρθε από λάθος των «πρασίνων».

Όσον αφορά τον ίδιο τόνισε ότι ήταν περίεργο για εκείνο η επιστροφή στο «Nick Galis Hall»ενώ δήλωσε ότι με σκληρή δουλειά θα γίνει καλύτερος παίκτης.

«Τα συναισθήματα μου είναι πολύ περίεργα, πριν το ματς σκεφτόμουν ότι θα έρθω εδώ να παίξω και ένιωθα αμήχανα, περίεργα… Από εκεί και πέρα, έτσι είναι η ζωή. Πραγματικά μου λείπουν όλα, αλλά τώρα είμαι σε μια άλλη ομάδα, στον Παναθηναϊκό και θα κάνω ότι μπορώ έτσι ώστε μέσα από την δουλειά και τις ευκαιρίες που μου δίνονται να γίνω καλύτερος παίκτης», σχολίασε αρχικά ο νεαρός γκαρντ

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 31.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το ματς και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Και από τις δυο ομάδες έλειπαν παίκτες, παρόλα αυτά έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Εμείς παλέψαμε από την αρχή και στο δεύτερο ημίχρονο με κάποια σουτ καταφέραμε και πήραμε μια διαφορά δέκα πόντων. Στο τέλος η ΤΣΣΚΑ κατάφερε και πέτυχε το σουτ που της χάρισε τη νίκη, κάτι που προήλθε από δικό μας λάθος όμως. Πλέον, κοιτάμε τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.