ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Αυτοκτονήσαμε»

Στον τρόπο με τον οποίο έχασε τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στάθηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς.

Παππάς: «Αυτοκτονήσαμε»

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού που τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους υποστήριξε ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Όπως επεσήμανε ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε ήταν ένα καλό μάθημα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Ήταν ένα παιχνίδι συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Ουσιαστικά αυτοκτονήσαμε. Γίναμε πολλά για να χάσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι καθώς πήραμε μάθημα από την εξέλιξη του. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία να χειροκροτούν τα καλάθια και των δύο ομάδων. Το κοινό του Άρη ξέρει μπάσκετ, υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις βέβαια όπως συμβαίνει παντού» σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.