ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Ρετρό: Πόσα LIKE γι αυτή τη φωτογραφία; (pic)

Ρετρό: Πρόκειται για μια από τις ωραιότερες φωτογραφίες από τη δεκαετία του '90. Γκάλης και Κούουσμα μαζί, στο παρκέ της Γλυφάδας.

Ρετρό: Πόσα LIKE γι αυτή τη φωτογραφία; (pic)

Ρετρό: Πρόκειται για μια από τις ωραιότερες φωτογραφίες από τη δεκαετία του ’90. Γκάλης και Κούουσμα, στο παρκέ της Γλυφάδας.

Ο Νίκος Γκάλης και ο Λιθουανός τριποντάκιας, Άιβαρ Κούουσμα υπήρξαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό το 1994. Λίγο πριν ο Γκάλης σταματήσει το μπάσκετ.

Ο Κούουσμα είχε έρθει στη χώρα μας με τη φήμη του σουτέρ, την οποία, άλλωστε, επιβεβαίωσε. Εκπληκτικός σουτέρ, τίμιος μπασκετμπολίστας, σβούρας, αλλά με περιττά κιλά.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι, αναμφίβολα, από τις ωραιότερες τη χρυσή δεκαετία του ’90.

Δείτε τη φωτογραφία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ