ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Διαφορετική ομάδα στα επίσημα»

Ο Γιώργος Ρούσσης σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινες θα είναι εντελώς διαφορετικές στις επίσημες αναμετρήσεις. Την ίδια στιγμή Εύη Χρήστου τόνισε ότι το φιλικό με τον Πανναξιακό ήταν από τα πιο δυνατά που έχουν δώσει οι πράσινες.

«Διαφορετική ομάδα στα επίσημα»

Αρχικά είπε ο  Γιώργος Ρούσσης:

«Το παιχνίδι είχε ένταση, ίσως λόγω της κλήρωσης, που έχει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στην πρεμιέρα. Ήταν το πιο δυνατό φιλικό που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής και ίσως από τα πιο δυνατά που θα δώσουμε. Αγωνίστηκαν δύο εφάμιλλες ομάδες με κοινή φιλοσοφία για καλή άμυνα και βάρος στο μπλοκ. Τα φιλικά δείχνουν τη δυναμική των ομάδων αλλά τα πάντα αλλάζουν στα επίσημα ματς».

Για το παιχνίδι μίλησε και η  Εύη Χρήστου, η οποία τόνισε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Ανταποκριθήκαμε καλά στο παιχνίδι. Σίγουρα όμως τα πράγματα θα είναι τελείωσαν στην πρεμιέρα, ωστόσο ευελπιστώ σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.