Ποδόσφαιρο

Να το πιστέψει…

Ο Διαμαντής Χουχούμης έχει πόδι-αλφάδι, ταχύτητα, σωματοδομή και απορούμε με την ατολμία του ακόμα και σε ματς με αντιπάλους β΄ διαλογής.

Η περίπτωση του Διαμαντή Χουχούμη είναι απ’ αυτές που μπορείς να σχολιάζεις ώρες. Προ διετίας παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της ανδρικής ομάδας είχε εντυπωσιάσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, παίζοντας αριστερό χαφ.

Η έλευση του Νάνο κι η ευπάθειά του στους τραυματισμούς δεν του έδωσαν πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ωστόσο πήρε μπόλικο χρόνο στο κύπελλο. Παίζοντας ένα ημίχρονο με τον Λεβαδειακό (πριν…τραυματιστεί) στην πρεμιέρα, η μπάλα πήγαινε αρκετά στην αριστερή πτέρυγα όπου ο νεαρός πρόλαβε να κάνει 10 γεμίσματα, πέντε εύστοχες πάσες και να έχει μία εφόρμηση στην αντίπαλη περιοχή με υποψία πέναλτι από τον Κονέ.

Χθες -άγνωστο γιατί- δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες, στο ημίχρονο πρέπει να δέχθηκε παρατηρήσεις και στην επανάληψη δύο όμορφες προσπάθειές του από πλάγια για λίγο δεν έγιναν γκολ (αν έπιανε «γεμάτο» το βολ-πλανέ ο Πράνιτς στο 49΄ θα μιλάγαμε για ΤΗΝ γκολάρα).

Το παιδί έχει καλό πόδι, βλέπει γήπεδο, έχει ταχύτητα και σωματοδομή, παρόλα αυτά δεν διαθέτει αυτοπεποίθηση.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version