ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλύτερος σε σχέση με άλλα ματς

Ο Χρήστος Μπούρμπος -σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια- πατούσε καλύτερα στον Βόλο.

Καλύτερος σε σχέση με άλλα ματς

Η ταχύτητα του Μπιτάνγκ (αυτός κι ο «Ινδιάνος», Χεσούς Μέσα ήταν οι πιο επικίνδυνοι παίκτες του Ολυμπιακού) ταλαιπώρησε σε ορισμένες περιπτώσεις τον Χρήστο Μπούρμπο που η αλήθεια είναι πως ήταν καλύτερος σε σχέση μ’ άλλα παιχνίδια του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο 31χρονος μπακ ανέβαινε συχνά κι η ομάδα διαρκώς έβγαζε επιθέσεις από δεξιά, αφού η συνεργασία του με τον Εμίρ Μπαϊράμι ήταν σε καλό επίπεδο.

Στην επανάληψη ο έμπειρος αμυντικός έμεινε πίσω, μάλιστα είχε δύο σωτήριες επεμβάσεις, η πρώτη στο 55΄ όταν ο Μπιτάνγκ ήθελε απλώς ένα κοντρόλ για να βγει φάτσα με τον Στιλ, η δεύτερη τρία λεπτά αργότερα όταν με το κεφάλι απομάκρυνε την μπάλα σε σέντρα του Μέσα που είχε σημαδέψει τον Κορνελάτο ο οποίος ήταν αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.