ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθεώθηκαν από τον κόσμο (Pics)

Στα πλαίσια της παρουσίας τους στην εκδήλωση των Marks & Spencer στο mall, Οι Κάρλος Ζέκα, Τάσος Λαγός και Νίκος Καρέλης εξέφρασαν τη χαρά τους που βρίσκονται κοντά στους χορηγούς του τριφυλλιού, ενώ δεν παρέλειψαν να μιλήσουν και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας.

Αποθεώθηκαν από τον κόσμο (Pics)

Όπως και την περσινή σεζόν έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός συνεργάζεται με τα Marks & Spencer και οι παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο ανδρικό κατάστημα της εταιρείας στο Mall για να παρουσιάσουν την καινούργια, φθινοπωρινή επίσημη εμφάνιση εκτός γηπέδων, με τους Ζέκα, Καρέλη, Λαγό και Νάνο να αναλαμβάνουν το ρόλο των μοντέλων.

Στην εκδήλωση που κατακλύστηκε από το κοινό και τους νεαρούς φίλους του τριφυλλιού, το παρόν από πλευράς της διοίκησης έδωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Στράτος Σωπήλης, που τοποθετήθηκε γι’ αυτή την εκδήλωση.

«Είναι σημαντικό για την ομάδα ότι υπάρχει μια τέτοια συνεργασία, όπως είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βρέθηκε κοντά στους παίκτες της ομάδας για να τους στηρίξει για την  συνέχεια της σεζόν».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τις σειρά τους οι ποδοσφαιριστές με πρώτο εξ’ αυτών τον αρχηγό της ομάδας Κάρλος Ζέκα, θέλησαν να πούνε και αυτοί δύο λόγια.

Για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όλα είναι δύσκολα αυτό τον καιρό γιατί έχουμε πολλές υποχρεώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο στόχος φυσικά είναι η νίκη».

Για Εστορίλ:«Πρώτα θέλω να σκέφτομαι την Νίκη γιατί πρέπει πρώτα να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μετά θα σκεφτούμε την Εστορίλ. Ξέρουμε ότι έχουν καλή ομάδα, καλούς παίκτες, οπότε μετά θα έχουμε χρόνο να δούμε πως παίζουν και να σκεφτούμε αυτό το ματς».

Αν έχει μιλήσει στον Αναστασίου για την πορτογαλική ομάδα: «Όχι ακόμη. Προέχει η Νίκη Βόλου. Μετά το παιχνίδι της Κυριακής θα τα πούμε. Ξέρω την ομάδα της Εστορίλ, ξέρω κάποιους παίκτες επειδή παρακολουθώ πολύ το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι μπορώ να τον βοηθήσω και θα προσπαθήσω να το κάνω».

Για το αν μπορεί να γίνει το διπλό:«Φυσικά και μπορούμε. Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Όταν περιμένεις να κερδίσεις μπορεί να χάσεις και το αντίθετο. Στο μυαλό θεωρούμε ότι μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα και για αυτό θα προσπαθήσουμε».

Για τον κόσμο που ήρθε στην εκδήλωση: «Είναι δεύτερη χρόνια που ερχόμαστε εδώ, ο κόσμος έρχεται και μας υποστηρίζει. Είναι πολύ καλό και γενικά είναι πάντα δίπλα μας».

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Νίκος Καρέλης, που έδειξε να απολαμβάνει την παρουσία του στο χώρο, ενώ δεχόταν και τα πειράγματα των συμπαικτών του.

«Είναι πολύ ωραίο που έχει έρθει τόσος κόσμος, μας ευχαριστεί αυτό. Το Marks & Spencer είναι για ακόμη μια χρονιά μαζί μας κι αυτό μας βοηθάει», δήλωσε αρχικά ο νεαρός φορ του τριφυλλιού.

Ενώ για το Κυριακάτικο ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου τόνισε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά για αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μακάρι να σκοράρω πάλι».

Τέλος, για την εκδήλωση αλλά και για τα επερχόμενα ματς μίλησε και ο Τάσος Λαγός λέγοντας:

«Δείξαμε καλό πρόσωπο με Πλατανιά και Ολυμπιακό Βόλου. Οι νίκες μας δίνουν ψυχολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θα είμαστε έτοιμοι στα επόμενα δύο ματς, o κόσμος είναι πολύς και σε κάθε ευκαιρία δείχνει ότι είναι κοντά μας. Γι αυτό κι εμείς είμαστε εδώ».

nano
ÅÐÉÓÊÅØÇ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÉÓÔÙÍ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÅ ÊÁÔÁÓÔÇÌÁ ×ÏÑÇÃÏÕ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ
zeca
ÅÐÉÓÊÅØÇ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÉÓÔÙÍ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÅ ÊÁÔÁÓÔÇÌÁ ×ÏÑÇÃÏÕ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ
ÅÐÉÓÊÅØÇ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÉÓÔÙÍ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÅ ÊÁÔÁÓÔÇÌÁ ×ÏÑÇÃÏÕ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.