ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «θέμα» με τους… πρώην

Οι δανεικοί θα χειροκροτηθούν στη Λεωφόρο, παρότι ο ΠΑΟ έχει πάθει νίλες από παιδιά που φόρεσαν για χρόνια την φανέλα του θα χειροκροτηθούν αύριο Γιαννιτσάνης, Ταμπάκης που κάνουν το αγροτικό τους στο Βόλο.

Το «θέμα» με τους... πρώην

Λόγω προβλημάτων τραυματισμών δεν θα παίξουν καθόλου Μουζακίτης, Μαρινάκης. Ο πρώτος ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του στην βαριά ήττα από τον Εργοτέλη σερβίροντας με σέντρα ακριβείας γκολ στο πιάτο στον Ίβενς. Δύο γκολ έχουν πετύχει οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, αμφότερα από «πράσινες» πάσες μιας και το τέρμα του Σκούρτη στο Καραϊσκάκη προήλθε από συμμετοχή του Γιαννιτσάνη.

Οι δανεικοί θα έχουν πρόσθετο κίνητρο να «δείξουν» πράγματα στον Αναστασίου, μένει να δούμε αν συνεχιστεί η παράδοση που θέλει την ομάδα να «υποφέρει» από παιδιά που φόρεσαν την φανέλα της. Για να πάμε στα πιο πρόσφατα παραδείγματα φέτος ήδη Κώτσιος (Λεβαδειακός), Παντίδος (Πανιώνιος) ήταν από τους καλύτερους των ομάδων τους, πέρσι ο Αλέξανδρος Τζόρβας σταμάτησε το τριφύλλι στη Ριζούπολη (1-1), επί Φερέιρα ο Κώστας Χαλκιάς πρωταγωνίστησε στη νίκη του ΠΑΟΚ στο άδειο ΟΑΚΑ κόβοντας πολλές ελπίδες για το πρωτάθλημα, ενώ πριν δύο χρόνια ακόμα κι ο «ξεχασμένος» Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε το… κομμάτι του σκοράροντας δις με τη φανέλα του Πανθρακικού.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.