Ποδόσφαιρο

Η αποστολή για Πορτογαλία

Η αποστολή για Πορτογαλία

Την τελευταία του προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός πριν από λίγο, με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας ενόψει Εστορίλ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με οικογενειακό διπλό. Οι Λαγός, Μέντες και Κότσαρης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ συνέχισε την θεραπεία του.

Με το πέρας της προπόνησης, ο τεχνικός των «πρασίνων» ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, για το ματς με την Εστορίλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η 21μελής αποστολή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Αναγνωστόπουλο, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνη, Νάνο, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Μπούι και Μπαϊράμι.

Ο Τάσος Λαγός παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί τη μέρα του αγώνα (Πέμπτη 2/10).

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ