ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λέρμπι «από κοντά»

Ο παλαίμαχος Δανός άσος εκπροσωπεί τον Μάρκους Μπεργκ, έχει άριστες σχέσεις με Σαμαρά, Αναστασίου και πέρσι βοήθησε πολύ την ομάδα στις μεταγραφικές της επιδιώξεις.

Λέρμπι «από κοντά»

Πάλι «από κοντά» έχει ο Παναθηναϊκός τον Σόρεν Λέρμπι με αφορμή τις συζητήσεις που άνοιξε με τον παλαίμαχο Δανό σταρ και νυν ατζέντη για την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ. Ο «μίστερ 9» του ΠΑΟ είναι «βασιλιάς» στην Αθήνα, πέρσι πείστηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ΚΑΙ από τον Σκανδιναβό παλαίμαχο άσο Αγιαξ, Μπάγερν Μονάχου.

Ο τελευταίος διατηρεί άψογες σχέσεις με Γιάννη Σαμαρά και Γιάννη Αναστασίου που τον εμπιστεύτηκαν στο περασμένο  μεταγραφικό παζάρι. Ο Λέρμπι, εκτός του «θησαυρού» Μάρκους, μεσολάβησε και στην υπόθεση Ντάνιελ Πράνιτς «σπρώχνοντας» άλλο ένα παίκτη εμβέλειας να προβάρει τα πράσινα, μεγάλη πολυτέλεια για το κλαμπ αναλογιζόμενοι το ρημαγμένο του ταμείο το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ έκανε προσπάθεια να κλείσει και την μεταγραφή του Τζέφρι Καστίλιον από τον Άγιαξ.

Βέβαια με το που ο θηριώδης Ολλανδός φορ πάτησε ελληνικό έδαφος κι άρχισε να κουβεντιάζει για ρήτρα… υποβιβασμού (!!!) οι ιθύνοντες του τριφυλλιού τον ξαπόστειλαν από εκεί που ήρθε!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.917 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.