ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Επιθετικός» Παπαδόπουλος

Εκεί που στον Παναθηναϊκό στόμα είχε και μιλιά δεν είχε, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δηλώνει έτοιμος για πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.

«Επιθετικός» Παπαδόπουλος

Πως τις είδατε τις «επιθετικές» δηλώσεις Δημήτρη Παπαδόπουλου για πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ; Τώρα που πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του ο χαρισματικός (δίχως αμφιβολία) άλλοτε στράικερ του τριφυλλιού αποφάσισε να κάνει ΚΑΙ επικοινωνιακό σαματά, μην ξεχνάμε ότι πρόπερσι είχε «πουλήσει μούρη» στους πράσινους οπαδούς με τα δύο γκολ που είχε σκοράρει φορώντας την φανέλα του Πανθρακικού.

Ένας ποδοσφαιριστής που στα «καλά» χρόνια της καριέρας του παραήταν «αθόρυβος» και «καλό παιδί» σ’ εποχές που ο Παναθηναϊκός έψαχνε ΗΓΕΤΗ που θα περπατούσε στα αποδυτήρια και θα έτριζαν τα πλακάκια! Βέβαια για να τα λέμε κι όλα, ο «Παπ» ήταν ακόμα ένα θύμα της ενδοοικογενειακής Παναθηναϊκής διαμάχης μ’ επικοινωνιακά εξαπτέρυγα της συμφοράς να τον έχουν βάλει «στο μάτι» από το 2006 κι έπειτα, αφήνοντας υπόνοιες για… μειωμένη απόδοση και… ακατέβατες διεκδικήσεις αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο ποδοσφαιριστής  ένιωσε απόβλητος από το περιβάλλον της ίδιας του της ομάδας (είχαν γραφτεί κι ειπωθεί πολλά ειρωνικά μέχρι και για τον δεσμό του με την Αμαλία Κυπαρρίση, τότε στέλεχος της ΠΑΕ), με την πάροδο του χρόνου ξενέρωσε, αλλά ποτέ δεν ξέχασε τα γεγονότα! Μάλιστα τα μνημόνευσε στην προ διετίας ήττα του ΠΑΟ στην Κομοτηνή (0-1, με σκόρερ τον ίδιο), λέγοντας ότι ο έντονος -κι ολίγον προβοκατόρικος -πανηγυρισμός του μπροστά στους φανατικούς τριφυλλιού ήταν απάντηση σ’ όσα είχε τραβήξει όσο πρόβαρε την πράσινη φόρμα!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.