ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάντα ήταν «ψυχρός»

Σωστά όσα είπε χθες ο Φάνης Γκέκας αναφορικά με τις ανύπαρκτες σχέσεις του με τους οπαδούς, άλλωστε πάντα φρόντιζε να μιλά μέσω των γκολ του, έστω κι αν πολλάκις παρεξηγήθηκε γι αυτό!

Πάντα ήταν «ψυχρός»

Σωστό αυτό που είπε χθες ο Φάνης Γκέκας αναφερόμενος στις ανύπαρκτες σχέσεις με τους οπαδούς όλων των συλλόγων που αγωνίστηκε. Ο Λαρισαίος -που αποκτήθηκε χειμώνα του 2004 για να βοηθήσει τον ΠΑΟ να πάρει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα- έβγαλε τα λεφτά της μεταγραφής του, σκοράροντας αρκετά τέρματα (23 σε 41 αγώνες πρωταθλήματος), πλην όμως τίτλο δεν κατέκτησε.

Όταν ο σύλλογος θέλησε να τον δώσει δανεικό στον ΠΑΟΚ για να πάρει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, δυσαρεστήθηκε και «χαιρέτησε» κάνοντας θραύση στη Μπουντεσλίγκα με τη Μπόχουμ (20 γκολ σε 32 συμμετοχές). Πέφτοντας σε άσχημες εποχές για τον σύλλογο, ο Γκέκας άρχισε να δημιουργεί αντιπάθειες από την άνοιξη του 2005 όταν στις εφημερίδες βγήκε η στιχομυθία του για το αν ήταν τελικά εκείνος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, λίγη ώρα αφότου η ομάδα είχε φέρει 0-0 με την ΑΕΚ στην (άδεια) Λεωφόρο, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για τον τίτλο!

Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για έναν παίκτη που είχε πάντα… λίγα λόγια, πλην όμως την δουλειά του την έκανε με το παραπάνω! Στα 34 του χρόνια, με τον βαθμό που «πυροβολεί» στην Τουρκία, σύντομα σπάει το φράγμα των 200 γκολ (έχει 193), αν έλειπε το χαμένο πέναλτι το καλοκαίρι κόντρα στην Κόστα Ρίκα θα μιλάγαμε για σημαντική καριέρα ενός παίκτη που ωστόσο δεν έχει πιάσει ούτε ίχνος «ασημιού» στα χέρια του! Ατιτλος δηλαδή.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.