ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να μπει ξανά στο «κόλπο»

Νίκη που θα του επιτρέψει να μπει ξανά στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League ψάχνει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από την Εστορίλ στην Πορτογαλία (22:05 Novasports2, Panathinaikos24.gr),

Να μπει ξανά στο «κόλπο»

Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι αφού η Εστορίλ μπορεί να μην αποτελεί την ομάδα-φόβητρο, ωστόσο η πορεία της τα τελευταία χρόνια και ειδικά την περσινή σεζόν την καθιστά επικίνδυνη.

Αυτό επεσήμανε άλλωστε και ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, υποστήριξε ότι δεν πρέπει οι παίκτες του να υποτιμήσουν την πορτογαλική ομάδα γιατί θα το πληρώσουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, φαίνεται ότι επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Στέφανος Κοτσόλης με τους Μπούρμπο, Σίλντενφελντ, Κουτρομπή και Νάνο να συνθέτουν την αμυντική τετράδα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τάσος Λαγός που χθες προπονήθηκε κανονικά, ενώ μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Ζέκα μαζί με τον Πράνιτς.

Στην τριάδα της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστούν οι Κλωναρίδης, Μπαϊράμι και Πέτριτς με τον Ντίνα και τον Ατζαγκούν να διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι και Μπαϊράμι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.