ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι σκαρώνει το ποδόσφαιρο…

Ποιος θα το περίμενε ότι ο «τερματοφύλακας» Μανιάτης θα έφτανε να ωρύεται για «πέναλτι και αποβολή» στον αντίπαλο...

Τι σκαρώνει το ποδόσφαιρο...

Το είδαμε χθες ποσταρισμένο στον «τοίχο» του Βασίλη Παπαθεοδώρου και …γονατίσαμε: Μανιάτης: «Ήταν πέναλτι και αποβολή». Έστω και με καθυστέρηση δυο ετών το παραδέχθηκε. Σπαθένιος.

Ο «αιώνιος» μοίρασε μεγάλη χαρά στους φίλους των παραδοσιακών του αντιπάλων, γιορτάζοντας όπως “έπρεπε” την συμπλήρωση 100 αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας χειρότερο (μετά το ανεκδιήγητο αμυντικό του δίδυμο) τον αρχηγό. Τα νεύρα του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ανεξέλεγκτα, προφανώς επειδή ψυχανεμίστηκε ότι ο ρέφερι δεν θα τον αντιμετώπιζε όπως καλόμαθε χρόνια στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλλου με τον Αστέρα που μέσα σε δευτερόλεπτα έκανε τους φιλάθλους να ξεχάσουν τα πέναλτι του Τζόρτζεβιτς και τις  βουτιές του Γιαννακόπουλου.

Το μέτρο σύγκρισης πλέον -μετά την αποκρουσάρα του Γιάνναρου δίκην γκολκίπερ στο ΟΑΚΑ – είχε ανέβει στα ύψη! Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου το καλοκαίρι έβγαζε την επιθυμία να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, μιας κι ότι είχε να ζήσει στην Ελλάδα, το βίωσε. Αφού οι Πειραιώτες ξαπόστειλαν οποιονδήποτε είχε ελληνική ιθαγένεια, είπαν να κρατήσουν κάποιον που θα καταλάβαινε τα…συνθήματα της εξέδρας, άλλωστε ο Κώστας Μήτρογλου (το δεύτερο μόλις γηγενές μέλος που θεωρείται βασικό στον Πύργο της Βαβέλ του Μίτσελ) «Γερμανός» αποκαλείται!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι τσαμπουκάδες του Μανιάτη στην Τούμπα, το «μαλλιοτράβηγμα» με τον Γιώργο Τζαβέλλα στην εθνική, η άρνηση του να δώσει το χέρι στον Κώστα Κατσουράνη την ώρα της αλλαγής του στο ματς με την Κόστα Ρίκα τον εξύψωσε στα μάτια του πύρινου κόσμου! Χθες ,πάντως, ο βραχύσωμος μέσος αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν, πλην όμως ο προπονητής του μετά το τέλος του ματς «κάρφωσε» τον τερματοφύλακά του για την ήττα, παρότι αν δεν ήταν ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια θα απολαμβάναμε βραδιά Ρόζενμποργκ!

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.