ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προλαβαίνουν και τον …Πέτριτς!

Αν Μποτίες, Ομάρ, Αμπιντάλ θεωρούνται οι κορυφαίοι των... τριών ισάξιων ενδεκάδων του Ολυμπιακού στις (26/10) μέχρι και ο Κροάτης προλαβαίνει να τους κάνει «κηδεία».

Προλαβαίνουν και τον ...Πέτριτς!

Η κοτσάνα για τις τρεις (!!!) ισάξιες Ολυμπιακές ενδεκάδες που εκστομίστηκε πρόσφατα απ’ το σεβάσμιο μπαρμπαδάκι γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος στη Σουηδία από μία απλώς ρωμαλέα ομάδα. Περιμένουμε μ’ ανυπομονησία να δούμε τι καλύτερο μπορούν να καταφέρουν οι «ογκόλιθοι» Σιόβας (τον θυμόμαστε στο προ διετίας 2-2 του ΟΑΚΑ να γίνεται «κουτός» από…Πετρόπουλο και Τοτσέ), Αυλωνίτης που πριν πάρει φύλλο πορείας δανεισμού στον Πανιώνιο (αλά Κολοβός) αποφασίστηκε να παραμείνει στο λιμάνι μιας κι ο ΟΣΦΠ είχε «χαιρετήσει» τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Έλληνας μπακ μάλλον θα το ευχαριστήθηκε περισσότερο απ΄ όλους (!) το χθεσινό, βλέποντας  Αμπιντάλ, Μποτίες, Ομάρ να τρακάρουν μεταξύ τους, με τον ίδιο ν’ αναγκάζεται να ξενιτευτεί στην Τουρκία προκειμένου να μην είναι μονίμως αναπληρωματικός τους. Τριάντα ισάξιοι παίκτες κατά τ΄άλλα! Στην κατάσταση που  είδαμε τους «βασικούς» τους (δεν θυμόμαστε πιο αργό αμυντικό δίδυμο στόπερ στον «αιώνιο», ίσως μόνο η δυάδα Ανατολάκη-Ουαντού τους ανταγωνίζεται), αυτοί μέχρι και τον Μλάντεν Πέτριτς προλαβαίνουν ν’  «αναστήσουν» στο ντέρμπι.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.