ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα «φούσκωσε» ο «Όρε»

Αν ο Ορέστης Καρνέζης έβλεπε προοπτική στον ΠΑΟ δεν θα είχε κινήσει Γη και ουρανό να πάρει μεταγραφή, όπως έλεγε πρόσφατα σε Ιταλούς δημοσιογράφους.

Τα «φούσκωσε» ο «Όρε»

Ο Ορέστης Καρνέζης δήλωσε χθες στον ιταλικό Τύπο ότι αποφάσισε να κάνει το βήμα στο εξωτερικό επειδή δεν είχε κάτι να τον κρατήσει στην Ελλάδα. Τα «φούσκωσε» λίγο τα πράγματα ο εξαιρετικός πορτιέρο αφού είναι γνωστό πως ο MVP της προπέρσινης ΤΡΑΓΙΚΗΣ σεζόν μάζεψε τα μπογαλάκια του επειδή έβλεπε τον ΠΑΟ να πηγαίνει «καρφί» για το Πρωτοδικείο (πριν προκύψει η λύση Αλαφούζου) κι επιπλέον η ΠΑΕ του χρωστούσε μισθούς και δόσεις συμβολαίων!

Ο παίκτης έβλεπε ότι το κλαμπ δεν είχε προοπτική (που να φανταζόταν τι θα επακολουθήσει) γι αυτό ψάχτηκε για  εξωτερικό, «στραβώνοντας» μάλιστα όταν ο Νίκος Νταμπίζας στις πρώτες ενοχλήσεις της Ουντινέζε ζήτησε 1.500.000 ευρώ, κάτι που έκανε τους Ιταλούς διστακτικούς. Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε στα 900 χιλιάρικα, ο παίκτης έκανε την μεταγραφή που τόσο ήθελε και ο σύλλογος έφερε στο προσκήνιο την ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ Καπίνο που δυστυχώς δεν προλάβαμε να χαρούμε όσα θα θέλαμε, ένεκα της δυσχερούς  οικονομικής κατάστασης…

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.906 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.