Ποδόσφαιρο

Τα «φούσκωσε» ο «Όρε»

Αν ο Ορέστης Καρνέζης έβλεπε προοπτική στον ΠΑΟ δεν θα είχε κινήσει Γη και ουρανό να πάρει μεταγραφή, όπως έλεγε πρόσφατα σε Ιταλούς δημοσιογράφους.

Ο Ορέστης Καρνέζης δήλωσε χθες στον ιταλικό Τύπο ότι αποφάσισε να κάνει το βήμα στο εξωτερικό επειδή δεν είχε κάτι να τον κρατήσει στην Ελλάδα. Τα «φούσκωσε» λίγο τα πράγματα ο εξαιρετικός πορτιέρο αφού είναι γνωστό πως ο MVP της προπέρσινης ΤΡΑΓΙΚΗΣ σεζόν μάζεψε τα μπογαλάκια του επειδή έβλεπε τον ΠΑΟ να πηγαίνει «καρφί» για το Πρωτοδικείο (πριν προκύψει η λύση Αλαφούζου) κι επιπλέον η ΠΑΕ του χρωστούσε μισθούς και δόσεις συμβολαίων!

Ο παίκτης έβλεπε ότι το κλαμπ δεν είχε προοπτική (που να φανταζόταν τι θα επακολουθήσει) γι αυτό ψάχτηκε για  εξωτερικό, «στραβώνοντας» μάλιστα όταν ο Νίκος Νταμπίζας στις πρώτες ενοχλήσεις της Ουντινέζε ζήτησε 1.500.000 ευρώ, κάτι που έκανε τους Ιταλούς διστακτικούς. Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε στα 900 χιλιάρικα, ο παίκτης έκανε την μεταγραφή που τόσο ήθελε και ο σύλλογος έφερε στο προσκήνιο την ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ Καπίνο που δυστυχώς δεν προλάβαμε να χαρούμε όσα θα θέλαμε, ένεκα της δυσχερούς  οικονομικής κατάστασης…

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version