ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προβληματισμός και ανασύνταξη

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι στο «τριφύλλι» για την ήττα αλλά κυρίως για την εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στο ματς με την Εστορίλ.

Προβληματισμός και ανασύνταξη

Σε αρκετά δύσκολη θέση βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, μετά και το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία, καθώς οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν την πρώτη τους νίκη στους ομίλους.

Ο τρόπος που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, «πονάει» το «τριφύλλι» και φάνηκε από τις δηλώσεις παικτών και τεχνικού τιμ. «Όλοι δικαιούμαστε να έχουμε μια κακή ημέρα. Αυτό υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο και σήμερα δεν το κάναμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου.

Έτσι λοιπόν άπαντες καλούνται να εκμεταλλευθούν την διακοπή που υπάρχει στις εγχώριες διοργανώσεις αυτό το διάστημα, λόγω της αναβολής των ματς αλλά και των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το επόμενο ματς, αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι στις 19 του μήνα με τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο, εκτός αν διεξαχθεί τότε η 6η αγωνιστική που ακυρώθηκε τώρα και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα παίξει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στη συνέχεια υπάρχουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αυτό με την Αϊντχόφεν (23/10) στην Ολλανδία και τον Ολυμπιακό (26/10) στο Καραϊσκάκης. Οπότε, είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει σωστή διαχείριση από εδώ και πέρα στο «πράσινο» στρατόπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.