ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φυλακούρης: «Δεν υπάρχει ένας ηγέτης…»

Στο Ρ/Σ «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» μίλησε ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, Τότης Φυλακούρης και εξέφρασε την ανησυχία του για την εικόνα του «τριφυλλιού» στο ματς με την Εστορίλ.

Φυλακούρης: «Δεν υπάρχει ένας ηγέτης...»

Παράλληλα ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων», άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες, όμως τόνισε πως στηρίζει τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο, στην προσπάθεια που κάνουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είχαν πάθος. Φαίνεται πως δεν έχουν συνειδητοποιήσει σε ποια ομάδα παίζουν», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού ο οποίος στάθηκε και στην απουσία ενός… ηγέτη (με δεδομένο τον τραυματισμό του Μπεργκ) αυτή στην στιγμή στο τριφύλλι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εδώ είναι Παναθηναϊκός! Εγώ είμαι με την ομάδα. Στηρίζω τον Αναστασίου. Φυσικά και τον στηρίζω. Στηρίζω τον Αλαφούζο. Είμαι επιφυλακτικός. Είδαμε ένα παιχνίδι σε ένα γήπεδο που δεν είχε κόσμο…

Το να πας να παίξεις με μια τέτοια ομάδα είναι περίεργο. Βλέπω ότι δεν υπάρχει πάθος… Να πει κάποιος στην ομάδα, «πάμε να τους καθαρίσουμε». Αυτό το κάνουν οι ηγέτες. Πρέπει να υπάρχουν ηγέτες σε μια ομάδα. Και αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κανένας. Με τον Καραγκούνη τέτοια εικόνα δεν θα υπήρχε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τη διοίκηση… Κάνει ό,τι μπορεί. Ούτε απογοητευμένος δεν είμαι… Αλλά είμαι επιφυλακτικός για το τι μπορεί να ακολουθήσει όταν θα υπάρξει κούραση στην ομάδα», τόνισε και συνέχισε:

«Φαίνεται ότι οι παίκτες δεν έχουν συνειδητοποιήσει που παίζουν. Εδώ είναι Παναθηναϊκός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Έχουμε καταντήσει να αναρωτιόμαστε για το αποτέλεσμα. Μα, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται μόνο τη νίκη. Εγώ στηρίζω την ομάδα. Στηρίζω τον Αναστασίου. Φυσικά και τον στηρίζω. Τον Αλαφούζο τον στηρίζω. Εγώ είμαι με τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.