ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συμφωνία με Μαρτζινεάν

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προχώρησε σε συμφωνία με την Γκαμπριέλα Μαρτζινεάν σχετικά με τα οφειλόμενα, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες.

Συμφωνία με Μαρτζινεάν

Μετά από συνεχείς επαφές οι άνθρωποι της διοίκησης του «τριφυλλιού» ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρουμάνα πρώην  αθλήτρια και μένουν μόνο οι υπογραφές στο συμφωνητικό για τον τρόπο της εξόφλησής των δεδουλευμένων της.

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες και τελικά τα βρήκε με τη Μαρτζινεάν. Μόλις το συμφωνητικό πάει στη FIBA (λογικά εντός της ημέρας) η ομάδα θα πάρει πίσω τα δελτία των Ολιβερ, Γλυνιαδάκη και Εϊβερι!

Αυτό σημαίνει ότι την προσεχή Τετάρτη οι τρεις παίκτριες θα είναι στη διάθεση του Πέτρου Πρέκα για τον αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος κόντρα στον Αθηναϊκό στο κλειστό της Εργάνης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.