ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι στόχοι μέχρι τις γιορτές

Ο κυπελλούχος πρέπει να κυνηγήσει ότι μπορεί στην Ευρώπη και να μην απομακρυνθεί από την κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Οι στόχοι μέχρι τις γιορτές

Με τον Μάρκους Μπεργκ 100% fit απ’ το 2015 (εκτός από την αποθεραπεία του ο άνθρωπος θέλει λίγο χρόνο μέχρι να πατήσει γερά στα πόδια του), μέχρι τότε ποιοι είναι οι στόχοι; Ο Σουηδός είναι «πολιορκητικός κριός», άνευ αυτού στο τερέν χάνεται η σπουδαιότερη σταθερά σου και δεν είναι εύκολη η αναπλήρωσή του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, εκεί που κανείς αντίπαλος δεν θα σταθεί με δέος απέναντί σου, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ο Αναστασίου είπε χθες ότι ο ΠΑΟ θ’ ανέβει στη συνέχεια, αλλά ρεαλιστικά μπορούν οι «πράσινοι» να πάρουν αποτέλεσμα στην Ολλανδία όταν η Εστορίλ τους κέρδισε «σβηστή»; Θεωρητικά στο Αϊντχόβεν ο ΠΑΟ παίζει το τελευταίο του χαρτί όσον αφορά την πρόκριση, θα «σκιστεί» για το τρίποντο δεδομένου ότι 72 ώρες μετά περιμένει ο Ολυμπιακός στο Φάληρο; Επιπλέον η ομάδα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην κυνηγήσει βαθμούς στον όμιλο, ο ευρωπαϊκός της συντελεστής έχει κατρακυλήσει στα Τάρταρα ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίζονται και τα οικονομικά οφέλη νικών, ισοπαλιών με την διοίκηση να ψάχνει το ευρώ με το τουφέκι.

Εκ πρώτης όψεως μέχρι τις γιορτές (όπου ανοίγει η αγορά για «ψώνια» κι επιστρέφει ο Μάρκους) ο κυπελλούχος επιβάλλεται να κυνηγήσει την επαφή του με την κορυφή της Σούπερ Λίγκας κι ότι καλύτερο μπορεί στην Ευρώπη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 80.705 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.