ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεργασία με Μπενφίκα

Παναθηναϊκός και Μπενφίκα τις επόμενες ημέρες θα επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους σε θέματα ποδοσφαίρου, όπως συμφωνήθηκε προφορικά ανάμεσα σε στελέχη των δύο συλλόγων.

Συνεργασία με Μπενφίκα

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν επέστρεψαν από την Πορτογαλία μόνο με την πίκρα της ήττας και της τραγικής εμφάνισης κόντρα στην Εστορίλ.

Στις αποσκευές τους υπήρχε και μια πρώτη συμφωνία με την Μπενφίκα που προβλέπει συνεργασία των δύο συλλόγων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», Τάκης Φύσσας βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των «αετών της Λισσαβόνας» και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 81.682 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ώρα η συμφωνία είναι προφορική, αλλά σύντομα αναμένεται να επικυρωθεί και γραπτώς.

Τι θα αφορά αυτή η συνεργασία; Σχεδόν τα πάντα! Δηλαδή θέματα σχετικά με προπονήσεις, ακαδημίες, μεταγραφές αλλά και ιατρικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.