Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Χρειαζόμαστε δουλειά»

Ο Μέντες σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι χρειάζονται δουλειά.

Ο Νταβίντ Μέντες έδωσε το παρόν μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ στην εκδήλωση της χορηγού του Παναθηναϊκού, Johnson Health Tech Hellas AE.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε επαγγελματίες και είναι μέρος της δουλειάς μας να είμαστε σε αυτές τις εκδηλώσεις. Το κάνουμε με την καρδιά μας γιατί θέλουμε να ανταποδώσουμε την βοήθεια που μας δίνει ο χορηγός με τα μηχανήματα και τις απoθεραπείας. Είναι καλό να είμαστε κοντά στον κόσμο.

Για την ομάδα: 

«Δεν είμαστε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Χρειαζόμαστε δουλειά. Αλλά είμαι σίγουρος θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε».

Για τη διακοπή των πρωταθλημάτων: 

«Για μένα είναι καλό και κακό. Για μένα προσωπικά είναι καλό γιατί είχα έναν τραυματισμό και θα μπορέσω να επιστρέψω. Για την ομάδα δεν είναι και το καλύτερο γιατί κάναμε μια άσχημη ήττα στο Εστορίλ και αν είχαμε παιχνίδι την Κυριακή θα είχαμε την ευκαιρία να αντιδράσουμε, να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Όμως, όπως είπα και πριν, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ και σύντομα θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα παίξουμε πολύ καλύτερα».

Exit mobile version