ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Έχω κάνει την αυτοκριτική μου, σειρά σας!»

Προ των ευθυνών τους έθεσε ο Γιάννης Αναστασίου τους παίκτες του Παναθηναϊκού, μιλώντας τους με σκληρή γλώσσα.

Αναστασίου: «Έχω κάνει την αυτοκριτική μου, σειρά σας!»

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους έθεσε προ των ευθυνών τους για τη συνεχεία.

Μεταξύ άλλων, o Ελληνας τεχνικός τους είπε:«Ήταν πολύ κακή η εικόνα μας στο παιχνίδι με την Εστορίλ και δεν αρμόζει σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Πικράναμε τους οπαδούς μας, που μας έχουν στηρίξει τόσο πολύ από την πρώτη μέρα. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και αυτά που είχαμε πει πριν από το ματς, κάτι που έχει συμβεί και σε άλλα παιχνίδια».

Στη συνέχεια, ο κόουτς της ομάδας τόνισε ότι άπαντες θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Επί της ουσίας, έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους: «Εγώ έχω κάνει την αυτοκριτική μου για τα λάθη μου, το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς. Πρέπει να έχετε την ευθιξία να το κάνετε. Από εδώ και πέρα θέλω να ξέρετε ότι στην ομάδα θέση θα έχουν μόνο όσοι τα δίνουν όλα και ακολουθούν τις εντολές που δίνουμε, όποιος δεν μπορεί δεν θα παίζει», τόνισε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 79.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τέλος της ομιλίας ο Αναστασίου ζητείσαι από τους πιο έμπειρους παίκτες να βάλουν πλάτη για την ομάδα και ότι υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.