ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Γκιστ με ΤΣΣΚΑ

Χωρίς τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον ώμο, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στον τελικό του «Gomelsky Cup».

Χωρίς Γκιστ με ΤΣΣΚΑ

Ένα ακόμα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, αφού ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γκιστ στο αποψινό ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Αμερικάνος άσος σε μια φάση του χθεσινού παιχνιδιού με τη Νίζνι έπεσε άτσαλα στη διάρκεια ενός αιφνιδιασμού των «πράσινων» (όταν ο Σλότερ προσπάθησε να κάνει alley houp φάση με τον Γκιστ), με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον ώμο του.

Οι άνθρωποι του «εξάστερου» αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως ο Αμερικάνος θα μείνει έξω για προληπτικούς λόγους. Οι «πράσινοι» ξέμειναν από «4αρια» αφού ούτε ο Φώτσης βρίσκεται στη Μόσχα, καθώς αντιμετωπίζει και αυτός πρόβλημα τραυματισμού (θλάση).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.