ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Οι «πράσινοι» προπονούνται αυτή την ώρα στο Κορωπί, ενώ αύριο και μεθαύριο έχουν ρεπό.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Η διακοπή του πρωταθλήματος αυτή τη βδομάδα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων επιτρέπει στον Γιάννη Αναστασίου να δώσει τις απαραίτητες ανάσες στους παίκτες του.

Οι «πράσινοι» μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, θα επιστρέψουν ξανά στο Κορωπί την Πέμπτη το απόγευμα (16:00). Την ίδια ώρα θα προπονηθούν και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο (11/10) θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο φιλικό με την Μπασάκσεχιρ στην Κωνσταντινούπολη και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα έχουν πάλι ρεπό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.