ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή συγκάλυψη»

Γενικό φορολογικό θέμα έθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League, όπως ενημερώνουν οι «πράσινοι».

«Δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή συγκάλυψη»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκπροσώπησε την ομάδα στη σημερινή συνεδρίαση της λίγκας, μαζί με τους Βασίλη Κωνσταντίνου και Αθηνά Μπαλωμένου, κρατώντας σκληρή στάση για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως σας γράψαμε παραπάνω, ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας έθεσε γενικό φορολογικό θέμα, μιλώντας για δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού. Προειδοποίησε, μάλιστα, ότι δεν θα ανεχτεί την παραμικρή συγκάλυψη της υπόθεσης τονίζοντας ότι αν γίνει δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά ακόμη και εις βάρους του προεδρείου της Λίγκας!

Οσον αφορά στο  θέμα του ΟΦΗ και του Πανιώνιου, η θέση του «τριφυλλιού» είναι ότι οι δύο ομάδες έχουν παραβιάσει ποδοσφαιρικούς και άλλους κανόνες. Επομένως θα πρέπει να συζητηθούν και να αποφασιστούν οι όποιες συνέπειες.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφορικά με την καταψήφιση του Γιώργο Μποροβήλου, που έγινε μόνο από τον Παναθηναϊκό, από το «τριφύλλι» τονίζουν ότι αυτό συνέβη για ιστορικούς λόγους, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνάει τον διαιτητή της Ριζούπολης, όσο και για λόγους ανανέωσης ώστε να σταματήσουν να διοικούν το ποδόσφαιρο τα ίδια πρόσωπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.