ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπλουμς: «Δείξαμε καρδιά… έχουμε ακόμα πολύ δουλειά»

Ο Γιάνις Μπλουμς πήρε το βάπτισμα του πυρός σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, βάζοντας μάλιστα κρίσιμα τρίποντα κρατώντας τον Παναθηναϊκό μέσα στο παιχνίδι, όταν βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Μπλουμς: «Δείξαμε καρδιά… έχουμε ακόμα πολύ δουλειά»

Ο 32χρονος Λετονός, ο οποίος βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα στην Αθήνα ανέφερε ότι η ομάδα του έδειξε καρδιά, είχε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, ωστόσο σημείωσε πως αυτός και ο συμπαίκτες του έχουν πολύ δουλειά ακόμα να κάνουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λετονός:

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, είχαμε τεράστιο κίνητρο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλό το ότι ανοίξαμε τη χρονιά με αυτόν τον τρόπο! Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.321 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε, είμαστε ακόμα στις αρχές της χρονιάς. Κάναμε κάποια λάθη όμως δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, πιστέψαμε στη νίκη, ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ για περίπου 10 πόντους. Παλέψαμε ως το τέλος και δείξαμε καρδιά. Σίγουρα μας έλειψε ο κόσμος όμως μας υποστήριζαν έξω από το γήπεδο!».

Για την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό:

Έπαιξα με την εθνική ομάδα, ήμουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τον Σεπτέμβριο απλώς περίμενα μια δουλειά και πλέον είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω, ένα μήνα, δυο μήνες… Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για τη συνεργασία του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Είμαι 32 ετών όμως παίζω επαγγελματικά τα τελευταία 16 χρόνια. Ξέρω καλά τον προπονητή μας, έπαιξα πολλά παιχνίδια στην Ισπανία εναντίον του. Ήμουν τέσσερα χρόνια στην Ισπανία κι έπαιξα πολλά ματς εναντίον του κόουτς Ιβάνοβιτς επομένως ξέρω τη νοοτροπία του, γνωρίζω πόσο σκληρός είναι όμως έχω μια καλή ευκαιρία μπροστά μου. Δεν ξέρω ποιος με επέλεξε για να έλθω εδώ όμως θα βάλω τα δυνατά μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.