ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στις 30 Οκτωβρίου με Παναιτωλικό

Γνωστοποιήθηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα της δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό.

Στις 30 Οκτωβρίου με Παναιτωλικό

Για την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 ορίστηκε από την ΕΠΟ ο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό για την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο άλλος αγώνας του ομίλου, ανάμεσα στα Χανιά και τον Ολυμπιακό Βόλου ορίστηκε την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στις 15.00. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας με την ομάδα του Αγρινίου γίνεται τέσσερις μέρες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.